Verkoopstyling:


In de huidige woningmarkt staan de woningen langer te koop en is het aanbod groot. Het is daarom van belang om de woning te onderscheiden. In de Verenigde Staten en in Groot-Brittannië  worden huizen al jaren succesvol verkocht met behulp van verkoopstyling. In Nederland wordt verkoopstyling ook steeds bekender door woonprogramma’s als de TV makelaar en De Huisdokter.


Uit onderzoek blijkt dat gestileerde woningen meestal de helft van de tijd korter te koop staan en meer opleveren dan niet-gestileerde woningen. Niets is immer zo belangrijk voor aspirant kopers als de eerste indruk. Zij moeten zich direct op hun gemak voelen en zich niet laten afleiden door de inrichting en persoonlijke spullen van de huidige bewoner.


Wat kost verkoopstyling?


Voor 195 euro heeft u een basis restyling van uw woning. Ik kom 2,5 uur bij uw aan huis en zal samen met u de eerste hand leggen aan de woning. Daarnaast krijgt u van mij een persoonlijk actieplan waarna u zelf kunt beslissen wat u verder aan de woning wilt doen of laten doen. Hierin wordt zowel de binnenkant van de woning als de buitenkant belicht.


In de praktijk is gebleken dat het uitgeven van  500 euro aan verkoopstyling meer effect heeft dan de vraagprijs te verlagen met 5000 euro.


Kortom: Verkoopstyling verdient zich altijd terug!
    TerugVERDEN_binnen.html